Om oss

Style by STEEN är ett familjeföretag med lång erfarenhet och kunskap av specialtillverkning inom vatten- och laserskärning. Vårt kunskapsområde har tidigare varit etablerat inom industriverksamheten men då fler och fler privatpersoner och företag hittat till oss har vi valt att starta Style by STEEN för att kunna bemöta den efterfrågan vi under de senaste åren bemött. I bagaget finns många års passion som vi nu vill ge fler möjlighet att ta del av. 

Produkterna tillverkas i våra lokaler i Norrköping vilket gör att vi stolt kan säga att alla våra produkter är 100% svensktillverkade. Våra produkter tillverkas av noggrant utvalda material med mycket hög kvalité. 
 Vi är stolta över vårt standardsortiment och den enkelhet det erbjuder våra kunder. För dig med ambition att utveckla egna unika produkter som specifikt är anpassade för dig och dina behov finns vi också här. Vi vill ge dig verktygen till en unik miljö som bara din fantasi kan begränsa. Genom vår populära tjänst specialtillverkning hoppas vi inleda nya roliga och spännande projekt vare sig du är privatperson eller företagare.
 
Varmt välkomna till Style by STEEN
Michael Steen, VD    
              
 
Style by STEEN ägs av Steen IT AB.